Kaymaklı Malatya Kayısı Lokmaları Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,20/5 Toplam: 6.598 Oy
view 41.350
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Kaymaklı Malatya Kayısı Lokmaları Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kuru kayısı, anlık tatlı krizleri için iyi bir seçenek olabilir hele bir de üstünde kaymak varsa! Nefis kaymaklı lokmalara ne dersiniz?

Tatlı sever misiniz? O halde bu önerilerimize de göz atın deriz! Çikolata topları, damla çikolatalı muffin ve yumurtasız mozaik pasta.

Kaymaklı Malatya Kayısı Lokmaları Yapımı:

1. Kayısıları tencereye alıp suda bekletin, daha sonra şekeri ilave edin.
2. Kayısılar yumuşayana kadar pişirin ve süzdürün.
3. Kayısıların içlerini açıp, kaymakla doldurun.
4. Daha sonra fındık, badem ve antep fıstığını bıçakla kesip, kayısıları bulayarak servis edebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER