Kestaneli İç Pilav Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
5,00/5 Toplam: 1 Oy
view 3.724
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Kestaneli İç Pilav Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

MigrosTV mutfağında, kestane ile lezzetlenen nefis bir pilav hazırladık. Ana yemeklerinizin yanına harika bir tamamlayıcı olacak pilav tarifimizi görüntülü olarak izleyebilirsiniz. Pilavınızın yanına çok yakışacak salataların daha lezzetli olması için özel bir önerimiz var. Hemen izleyin.

Kestaneli İç Pilav Yapımı:

1. Pirinci yıkayın ve süzün.
2. Soğanları yemeklik doğrayın.
3. Yağsız tavaya fıstıkları ekleyin, rengi dönene kadar kavurun ve tereyağını ekleyin.
4. Yağ eriyince soğanı ilave edin, kavurun.
5. Kuş üzümü, pirinç, yenibahar, toz şekeri ekleyin. (Her malzemeyi eklediğinizde bir iki tur karıştırın.)
6. Kestane, tuz, karabiberi ekleyin karıştırın.
7. Suyu ekleyin. Kaynayana kadar pişirin.
8. Suyu kaynadığında ateşin altını kısın ve 20 dk pişirin.
9. Ateşin altını kapatın ve demlenmeye bırakın.

EN ÇOK İZLENENLER