Salam ve Kaşarlı Ekmek Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,33/5 Toplam: 6.628 Oy
view 38.671
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Salam ve Kaşarlı Ekmek Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Hafta sonu kahvaltıları için şahane bir lezzet önerisine ne dersiniz? Kendi ekmeğinizi kendiniz yapabilirsiniz üstelik çok pratikSalamlı ve kaşarlı ekmek yapıyoruz. İsterseniz farklı aromalarda ekmek tariflerimiz de var. Bizden ayrılmayın!

Salam ve Kaşarlı Ekmek Yapımı:

Unu bir kaba eleyin. Tuzu ilave edin. Küçük küpler halinde kestiğiniz tereyağı veya margarini katın. Parmaklarınızın ucuyla malzemeyi karıştırın. Doğradığınız salam ve kaşar peynirini karışıma ilave edip karıştırın. En son sütü ekleyip, yoğurun. Hamuru elinizle şekillendirip, 20 cm çapında yuvarlak bir somun haline getirin. Yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine bıçakla önce derince bir artı daha sonra çapraz çizikler çizin. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 25 dakika pişirin. Fırından aldıktan sonra nemli bir bezin altında 5 dakika bekletin.

EN ÇOK İZLENENLER