Eğitim Tanıtımı: Hayvancılık üretiminde işimizin ve kaynaklarımızın sürdürülebilirliği; yeterli ve kaliteli gıda ürününün kriterlere uygun koşullarda üretildiği, ürünün beklentiyi karşıladığı, maliyet yönetimi yapılan, hayvanların yaşam alanlarının doğru hazırlandığı, çevrenin ve doğal kaynaklarının korunmasını geliştirecek sistem ve uygulamaların yapıldığı planlamalarla sağlanır. Eğitim videolarımızda, hayvancılık üretiminde hedef belirleme, canlı yada karkas üretim için dikkat edilmesi gereken konular ve satış ağı oluşturmada kurumsal firmalarla çalışma şartları ve müşteri memnuniyetinin sağlanması konularını anlatıyoruz.
Eğitmen Tanıtımı: Ege Üniversitesi Gıda mühendisliği mezunu olan Arzu Şenpazar, izlenebilirlik projeleri, gıda güvenliği kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı’nın mevzuat çalışmaları ve Migros ürünlerinin üretim koşulları ile ilgili STK çalışmalarında yer almaktadır. Aynı zamanda tedarikçilerimize işlerinde gelişim göstermelerini sağlamak amacıyla bilgilendirmeler yapan Şenpazar, 2001 yılından bu yana Migros Ticaret A.Ş.’de ‘’ Taze – Kırmızı Et Kalite ve Arge Müdürü’’ olarak çalışmaktadır.
-
-
-
Mobil, tablet, TV erişimi