Tarhana Cipsli Tavuk Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
5,00/5 Toplam: 2 Oy
view 6.745
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
8

Tarhana Cipsli Tavuk Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Anadolu Lezzetleri’nden tarhana cipsi ile bambaşka bir lezzet!

Pişirme önerisi: 

Toz haline getirdiğiniz tarhana cipsini krema ile karıştırdıktan sonra tavukların üzerine sürebilir, sadece son 10 dakika büyük parça tarhana cipsleriyle pişirmeye devam edebilirsiniz.

Tarhana Cipsli Tavuk Yapımı:

1. Bol suda yıkayıp fazla suyunu süzdürdüğünüz piliç kalça şişleri ısıya dayanıklı bir fırın tepsisine alın.
2. Rendelenmiş sarımsak, tuz, karabiber, kekik ve toz kırmızı biber ilavesiyle harmanlayın.
3. Oda sıcaklığında beklettiğiniz kremayı tavukların üzerine sürün.
4. Küçük parçalara ayırdığınız tarhana cipsi ile kapladığınız tavukları önceden ısıtılmış 180 derece fırında, üzerleri kızarana kadar pişirin.
5. Fırından çıkardığınız tavukları bekletmeden ılık olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER