Bu eğitimde ürün ambalajı ve etiketi üzerindeki bilgilerle ilgili önemli detayları göreceksiniz. Ürünlerin etiketlerinde yasal olarak bulunması gereken zorunlu bilgilerin neler olduğunu; hangi yazı, bilgi ve logoların ne amaçla kullanıldığını, gıda ambalajları üzerinde yer alan terimlerin kullanım kurallarını merak ediyorsanız bu eğitim serisi tam size göre.
Eğitmen:
Mustafa Aydın, gıda mühendisidir. Kalite, gıda güvenliği, etik ve sosyal uygunluk ve yüzme güvenliği denetmeni olarak kariyerine devam etmektedir. 11 yıllık denetçilik kariyeri boyunca gıda ve gıda dışı ürün üreten yaklaşık 5000 adet işletmede kalite, ürün güvenliği ve etik konularında denetimler yapmış, düzenlenen birçok eğitimde eğitmen olarak görev almıştır.
-
-
-
Mobil, tablet, TV erişimi