Eğitim Tanıtımı: Orta Asya ve Anadolu topraklarının sunduğu ürün çeşitliliği ve birbirinden farklı birçok kültürle yaşanan etkileşimler Türk mutfağının zenginleşmesinde rol oynamıştır. Her yörede farklı hazırlama ve sunum tekniği ile buluşan lezzetler Yöresel Türk Mutfağının çeşitliliğini arttırmıştır.
Eğitim serimizde Yöresel Türk Mutfağımıza örnek olacak birbirinden leziz tarifler paylaşıyoruz.
Eğitmen Tanıtımı: İstanbul’da mimarlık eğitimini tamamladıktan sonra İzmir’e dönen Simge Kırım, hobi olarak başladığı mutfak sanatları serüvenini katıldığı workshoplar ve aldığı eğitimlerle geliştirerek profesyonel iş hayatına dönüştürdü. Butik pasta imalat ve satışına devam eden Kırım, aynı zamanda Çiğli Halk Eğitim Merkezi’nde mutfak sanatları eğitmenliğine devam etmektedir.
-
-
-
Mobil, tablet, TV erişimi