Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi
5.059 votes, average: 4,37 out of 55.059 votes, average: 4,37 out of 55.059 votes, average: 4,37 out of 55.059 votes, average: 4,37 out of 55.059 votes, average: 4,37 out of 5
4,37/5Toplam: 5.059 Oy
view 100B+
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Zeytinyağlı Taze Fasulye Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Birbirinden leziz fasulyeli tariflerimizi sakın kaçırmayın; taze fasulyeli bulgur pilavı, patatesli taze fasulye, etli taze fasulye.

İyi Tarım, İyi Gelecek!

Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fideler ekilir.
Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır.
Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır.
Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır.
Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur.
Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır.
Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir.
Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır.
Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur.

Zeytinyağlı Taze Fasulye Yapımı:

1. Fasulyeleri ayıklayın, istediğiniz şekilde doğrayın.
2. Soğan ve domatesin kabuklarını soyun ve yemeklik doğrayın.
3. Soğanı tencereye alın.
4. Tuz, şeker ve zeytinyağı ilave ederek pembeleşene kadar kavurun.
5. Fasulyeleri ekleyerek 5–10 dakika fasulyelerin rengi değişene kadar kavurmaya devam edin.
6. Domatesleri ve sıcak suyu ekleyerek ağır ateşte, yaklaşık 30 dakika fasulyeler yumuşayana ve suyunu çekene kadar pişirin. Soğuk olarak servis yapın.

EN ÇOK İZLENENLER