MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Izgara Palamut Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK60'DK
  • PİŞİRME30'DK
  • KİŞİ SAYISI2 Porsiyon
Izgara palamut tarifini özellikle geçen haftaki palamut buğulama tarifini beğenenler sakın kaçırmasın! Palamut eti ile mangal keyfi yaşamak için ızgara tavası, kuru soğan, defne yaprağı ve baharatlara ihtiyacınız olacak. Tabii ki biraz da yağ!


              
Izgara Palamut Tarifi
MALZEMELER
  • palamut

    1
  • kuru soğan

    1 orta boy
  • zeytinyağı

    2 yemek kaşığı
  • defne yaprağı

    2
  • karabiber

    Bir tutam
  • tuz

    1 tatllı kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Palamudu halka halka kesin.

  • 2. Adım

    Temizleyin ve yıkayın, daha sonra  kağıt havlu ile suyunu tamamen alın.

  • 3. Adım

    Soğanı yarım halka şeklinde doğrayın, tuzla ovun.

  • 4. Adım

    Balıkların tümünü alabilecek boyuttaki kaba soğanları alın, üzerine zeytinyağı ve karabiber dökün.

  • 5. Adım

    Balıkları bu sosun içine yatırın.

  • 6. Adım

    Defne yapraklarını da aralara sıkıştırın.

  • 7. Adım

    Üzerini streç filmle sarıp buzdolabında en az 1 saat bekletin.

  • 8. Adım

    Izgara tavasında önce yüksek ateşe balıkları yerleştirin, sonra ocağı orta ateşe düşürün.

  • 9. Adım

    Izgara izi  çıkınca diğer taraflarını çevirin.

  • 10. Adım

    0. Sıcakken servis edin.