MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Ferin Batman ile Yulaflı Sebze Çorbası Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK20'DK
  • PİŞİRME30'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Beslenme ve Diyet Uzmanı Ferin Batman sizin için nefis bir yulaflı sebze çorbası tarifi veriyor. Üstelik sadece 75 kalori. Sakın kaçırmayın!

1 porsiyon 75 kalori içerir…

Ferin Batman ile Yulaflı Sebze Çorbası Tarifi
MALZEMELER
  • yulaf

    4 tatlı kaşığı
  • soğan

    1 adet
  • havuç

    1 orta boy
  • ıspanak

    1 çay bardağı kıyılmış
  • patates

    1 orta boy
  • salça

    1 çorba kaşığı
  • domates

    1 orta boy
  • zeytinyağı

    1 yemek kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Soğanı, patatesi ince ince doğrayın.

  • 2. Adım

    Havucu yıkayıp soyduktan sonra rendeleyin.

  • 3. Adım

    Bütün malzemeleri 4 su bardağı su ile birlikte düdüklü tencerede 30 dk pişirdikten sonra servis yapın. Beslenme ve Diyet Uzmanı Ferin Batman'ın diğer düşük kalorili tariflerine göz attınız mı? Buharda pişmiş sebzeli et ve soğuk ayran aşı yalnızca birkaçı...   İyi Tarım, İyi Gelecek! Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fidelere ekilir. Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır. Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır. Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır. Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur. Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır. Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir. Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır. Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur.