BAŞLARKEN
-
HAZIRLIK20'DK
-
PİŞİRME45'DK
-
KİŞİ SAYISI4 Porsiyon
Saksılar bu kez kebap açıyor, kebap!
Karnıyarık yemeğinin kıskanacağı, patlıcan kızartmalarının gıpta ile bakacağı, tadanların ise parmaklarını yiyeceği farklı mı farklı, leziz mi leziz bir tarif var sırada! Öyle ya, patlıcan ve et birleşir de ortaya kötü bir sonuç çıkar mı hiç?
Saksı şekli verilen patlıcanların kucakları boş kalmasın diye içerisine biber, soğan, domates arkadaşlığında hazırlanmış kuşbaşı et dolduruluyor ve lezzet tabaklardan taşıyor!
Nefis sunumu ile gözlere, farklı ismi ile meraklara, harika lezzeti ile gurme damaklara iyi gelecek saksı kebabı ile önce sofranızı sonra konuklarınızı şımartmaya hazırsanız tüm detaylar videomuzda. Şimdiden afiyet olsun!
Saksı kebabı tarifi, nefis saksı kebabı nasıl yapılır, saksı kebabı nasıl hazırlanır, saksı kebabı yapılışı, saksı kebabı yapımı, evde saksı kebabı hazırlanışı ve daha birçok farklı tarif için bizden ayrılmayın.