Armutlu Pizza Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 762
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Farklı lezzetleri denemeyi sevenler, meyvelerden yepyeni tarifler üretmeye bayılanlar, armutu hangi tarifin içerisinde görürse görsün heyecanlananlar; sıradaki tarifimiz sizin için geliyor! Mevsimin en güzel armutlarıyla şöyle meyve sevmeyen ama pizzaya bayılanlara akıl karıştırıcı bir seçenek sunmaya, ezberleri unutturup herkesi şaşırtmaya hazır mısınız?

Biraz un, maya, şeker gibi her evde bulunan malzemeleri karıştırıp hamur haline getirdikten sonra merdane yardımıyla açıp pizza tabanımızı hazırlıyoruz.Daha sonra açılan incecik pizza hamurunun içerisine lezzetine karşı konulamayan mozarella peynirinden bolca ekleyip son dokunuşu armut dilimleri ile yapıyoruz.Hazırladığımız nefis pizzayı daha önceden ısıttığımız fırına teslim ediyor ve kısa bir süre pişmesi için sabırsızlanıyoruz!

Hazırlaması ile son derece pratik, yemesi ile epey lezzetli olan armutlu pizza için bugün bir film gecesi düzenlemeyi unutmayın deriz. Güzel bir filmile daha da lezzetlenecek armutlu pizza tarifini daha fazla bekletmeden derhal uygulamaya geçin. Şimdiden afiyet olsun!

Armutlu pizza tarifi, nefis armutlu pizza, armutlu pizza nasıl yapılır,armutlu pizza malzemeleri, armutlu pizza yapılışı, armutlu pizza hazırlanışı,armutlu pizza nasıl hazırlanır, armutlu pizza, ev yapımı armutlu pizza ve daha birçok meyveli tarif için MigrosTV videolarını takip etmeye devam edin.

YAPILIŞI:

1. Un ve mayayı karıştırın ardından su yağ şeker tuz ekleyip karıştırın.
2. Ele yapışmayan hamur kıvamına gelene kadar yoğurun ve üzerini kapatıp ılık bir ortamda bekletin. Hamur 2 katına gelene kadar hamuru kabartın.
3. İkiye bölüp yuvarlak biçimde hamuru açın üzerine Mozarella yerleştirin, armutları ince ince kesip 4 bir yanına koyup 220 dereceledik önceden ısıtılmış fırınsa 20-25 dk pişirin.
4. Fırından çıktıktan sonra üzerine kırık ceviz ve karamel sos döküp servis edebilirsiniz.
5. Püf noktası : Hamuru iyice mayalanması için dinlendirin. Fırında pişme süresi fırına göre değişiklik gösterebilir.

EN ÇOK İZLENENLER