BAŞLARKEN
-
HAZIRLIK10'DK
-
PİŞİRME15'DK
-
KİŞİ SAYISI4 Porsiyon
Yılbaşı ruhu özeldir; Özel sofralar, kırmızının enerjisi, Noel ağacının heyecanı, hediyelerin gizemi ve daha nicesi…
Yılın son zamanlarının gelmesi şart değil; o ruhu her daim bünyenizde hissedebilirsiniz.
Biliyorsunuz, milföy hamuru birbirinden farklı birçok yiyecek tarifi için harika bir malzeme. Ondan tatlı da yapabiliyoruz tuzlu da ve hatta çam ağacı da! Yanlış okudum sanmayın, evet çam ağacı da yapabiliyoruz.
O halde sıradaki tarifimiz, yılbaşı ruhunu her daim hissedenler için gelsin. Pratik ve çok yaratıcı bu fikir ile en özel sofraların başrol sahiplerinden biri siz olun.
Püf Noktası:
Milföy hamurlarının kolay şekil alabilmesi için belirli bir yumuşaklığa kadar oda sıcaklığında bekletin.
Çam milföyü tarifi MigrosTV’de. Çam milföy tarifi, çam milföy nasıl yapılır, en yaratıcı yılbaşı sofraları, yaratıcı milföy önerileri ve daha fazlası için bizi takip etmeye devam edin.