MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
İstiridye Mantarlı Kinoa Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME20'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Kinoa gluten içermediği için alerjisi olanların protein ve karbonhidrat ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu sefer istiridye mantarlı kinoa tarifi veriyoruz. İzlemek için buraya buyurun!

Glutensiz tariflerimizi izlemek için buraya buyurun; glutensiz çikolatalı kurabiye, glutensiz tuzlu kurabiye ve glutensiz İtalyan ekmeği.

İstiridye Mantarlı Kinoa Tarifi
MALZEMELER
  • kinoa

    400 gr
  • mantar istiridye

    500 gr
  • sarımsak

    2 diş
  • kuru soğan

    1 adet
  • bezelye

    200 gr dondurulmuş
  • köz kırmızı biber

    2 adet doğranmış
  • taze kekik

    4-5 dal
  • Tuz

    Bir tutam
  • Karabiber

    Bir tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Kinoayı suda haşlayın.

  • 2. Adım

    İstiridye mantarlarını yüksek ateşte tavada soteleyip kenara alın.

  • 3. Adım

    Kuru soğanı küp küp doğrayıp tavada soteleyin, sarımsakları ekleyip sotelemeye devam edin.

  • 4. Adım

    Donuk bezelyeleri ve köz biberi ekleyin.

  • 5. Adım

    Haşladığınız kinoaları tavaya ekleyip karıştırın, tuz ve karabiberle lezzetlendirin.

  • 6. Adım

    Servis tabağına alıp taze kekik yaprakları ile servis edin.