MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Halil Şef ile Bayram Tarifleri: Tas Kebabı
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME40'DK
  • KİŞİ SAYISI6 Porsiyon

Bayramın keyfini katlayacak tarifler, Şef Halil Şımır’ın yorumuyla MigrosTV’de!
Ete doyulan Kurban Bayramı sofralarında zevkle tercih edebileceğiniz bir tarif
var sırada; karşınızda nefis mi nefis tas kebabı! Damak tadınıza #iyigelecek bu
tarifte bolca sebze, bolca vitamin ve bolca renk var. Kolayca yapabileceğiniz bu
pratik tarifle sevdiklerinizle çevrelenen bayram sofranızın keyfini
katlayabilirsiniz. Yanına yeşil bir salata ya da bol tereyağlı pilav da eklemeyi
sakın, unutmayın. Sulu ve sıcacık bir yemek isteyen herkesi mutlu edecek tas
kebabı; sizin bayram sofranızı da süslesin isterseniz Halil Şef’in özel lezzet
sırlarıyla dolu tarif için videomuzu izleyebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun!
Serimizin diğer videolarını da takip etmeyi ve Youtube Migros Türkiye
kanalımıza abone olmayı unutmayın.

Tarifte kullanabileceğiniz dana kuşbaşını Migros Sanal Market üzerinden
hemen sipariş verebilirsiniz:

Halil Şef ile Bayram Tarifleri: Tas Kebabı
MALZEMELER
  • dana kuşbaşı

    600 gram
  • patates

    1 adet
  • havuç

    1 adet
  • kuru soğan

    1 adet
  • sarımsak

    2 diş
  • tereyağı

    2 yemek kaşığı
  • sıvı yağ

    1 yemek kaşığı
  • un

    1 yemek kaşığı
  • acı biber salçası

    1 tatlı kaşığı
  • karabiber

    1/2 çay kaşığı
  • tuz

    1 tatlı kaşığı
  • su

    5 su bardağı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    İlk bir tencere içerisine tereyağ ve sıvı yağı ilave edin ardından etleri ilave edip.

  • 2. Adım

    Etler suyunu salıp çekene kadar pişirin.

  • 3. Adım

    Soğanı ve sarımsağı ilave edip hafifçe kavurun ardından unu ve suyu ilave edip patates ve havucu da ekleyin.

  • 4. Adım

    Tüm malzemeleri yumuşayana kadar pişirin.

  • 5. Adım

    Piştikten Sonee baharatlarını ilave edin bir iki taşım daha kaynatıp Ocak’tan alıp servis edin.