Ciğer Kızartma Tarifi
6.815 votes, average: 4,57 out of 56.815 votes, average: 4,57 out of 56.815 votes, average: 4,57 out of 56.815 votes, average: 4,57 out of 56.815 votes, average: 4,57 out of 5
4,57/5Toplam: 6.815 Oy
view 53.542
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Ciğer Kızartma Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Ciğerin en lezzetli hali bu tarifimizde! Maydanoz ve pul biber ile harmanlanan kuzu ciğeri tava ile buluşuyor ve ortaya doyulmaz bir lezzet çıkıyor. Siz de buyurmaz mısınız?
Pratik ve bir o kadar da lezzetli tarifler için MigrosTV’ye bekliyoruz.

Ciğer Kızartma Yapımı:

1. Derin bir kızartma tavasına sıvı yağı koyup kızdırın.
2. Unu bir kaseye koyun.
3. Yıkanmış ve suyu süzülmüş kuşbaşı doğranmış kuzu ciğerlerini çok az parçalar halinde una bulayarak ciğerlerin üzerindeki unları silkip hemen kızgın yağa atın.
4. Çevirerek her tarafını kızartın.
5. Diğer taraftan patatesleri de küp küp doğrayıp kızartın.
6. Ardından piyazlık doğranan iki adet kuru soğanı, kuzu ciğerlerinin içine ekleyip, kırmızı pul biber, sumak, ince doğranmış maydanoz ve tuzunu ekledikten sonra harmanlayıp, kızartma patates eşliğinde servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER