MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Fasulye Turşusu Nasıl Yapılır?
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK'DK
  • PİŞİRME'DK
  • KİŞİ SAYISI Porsiyon

Merhaba sevgili MigrosTV izleyicileri! Bugün sizlere sofralarınızı zenginleştirecek bir kışlık konserve tarifi sunuyoruz: Fasulye Turşusu! Bu pratik ve lezzetli tarifi adım adım öğrenmek için bize katılın.

Bu basit ve lezzetli Fasulye Turşusu Tarifi ile kışın vitamin dolu bir alternatif elde edeceksiniz. Tarifimizi adım adım görmek için videomuzu izlemeyi unutmayın.

MigrosTV olarak, sofralarınıza lezzet katacak daha birçok tarifle geri döneceğiz. Sağlıklı ve keyifli yemekler dileriz!

Diğer turşu tariflerini izlemek için hemen tıklayın!

Ayrıca buraya tıklayarak MigrosTV Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Fasulye Turşusu Nasıl Yapılır?
MALZEMELER
  • Taze fasulye

    500 gram
  • Sarımsak

    5-6 diş
  • Salamuralık tuz

    1 yemek kaşığı
  • Toz şeker

    1 çay kaşığı
  • Üzüm sirkesi

    1 çay bardağı
  • Sıcak su

ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    İlk adım olarak, taze fasulyelerinizi temizleyin ve uçlarını kırın. Temizlenmiş fasulyeleri bir kenara alın.

  • 2. Adım

    Derin bir kâseye fasulyeleri koyun ve üzerine sıcak su ekleyin. Fasulyeler yumuşayana kadar kaynatın. Daha sonra fasulyeleri buzlu suya alıp şoklayın ve süzün.

  • 3. Adım

    Şimdi sterilize ettiğiniz cam kavanoza sırasıyla sarımsakları ekleyin. Ardından fasulyeleri güzelce yerleştirin.

  • 4. Adım

    Üzerine salamuralık tuz, toz şeker, üzüm sirkesi ve kaynattığınız sıcak suyu ekleyin. Kavanozun kapağını sıkıca kapatın, iyice çalkalayın ve ters çevirip yaklaşık 24 saat boyunca bu şekilde bekletin.

  • 5. Adım

    24 saat sonra kavanozu düz çevirin ve yaklaşık 15 gün boyunca serin ve kuru bir yerde saklayın. Turşunuz olgunlaştıkça tadı daha da güzelleşecek. Afiyetle tüketebilirsiniz.