Fırında Sebzeli Palamut Tarifi
5.238 votes, average: 4,05 out of 55.238 votes, average: 4,05 out of 55.238 votes, average: 4,05 out of 55.238 votes, average: 4,05 out of 55.238 votes, average: 4,05 out of 5
4,05/5Toplam: 5.238 Oy
view 66.640
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Fırında Sebzeli Palamut Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Fırında Sebzeli Palamut; Beyaz et yemeklerimde de illa ki sebze olsun!” diyenler için ideal bir tarif. Sağlık deposu sebzeler, zeytinyağı ve baharatlar ile tatlandırılmış hem hafif hem de lezzetli palamut tarifi için sizi MigrosTV’ye davet ediyoruz.

Fırında Sebzeli Palamut Yapımı:

1. Patatesleri soyup yarım parmak kalınlığında halkalara doğrayın.
2. Havuçları ve soğanı bıçak sırtı kalınlığında halkalar halinde doğrayın.
3. Sebzeleri baharatların bir kısmı ile ve zeytinyağıyla harmanlayıp ısıya dayanıklı cam tepsinize yayın.
4. Üzerlerine yine baharatlarla harmanlanmış balık dilimlerini dizin.
5. Defne yaprağı, soyulup ince dilimlenmiş limon ve doğranmış maydanozları serpiştirip alüminyum folyo ile kapatarak 180C derecede balıklar pişip sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
6. Folyoyu alarak biraz daha kızardıktan sonra fırından çıkararak servis yapın.
.

EN ÇOK İZLENENLER