MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Havuç Yoğurtlaması Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME7'DK
  • KİŞİ SAYISI2 Porsiyon

Lezzeti de vitamini de içinden taşan, aynı zamanda yapımı ile son derece pratik bir tarifle tanışmak ister misiniz? O hâlde mevsimin en taze havuçlarını alıp önce videomuzu izlemeye sonra derhal uygulamaya koyulun! Nefis havuç yoğurtlaması ile sofranıza renkli bir seçenek ekleyin, konuklarınızı hafif bir tarif ile tanıştırın.

Öncelikle havuçları güzelce rendeleyip tavaya atıyoruz, daha sonra sarımsağın büyüleyici kokusu ile iyice kavuruyoruz. Son olarak protein dolu süzme yoğurt ile karıştırıp lezzete doyuyoruz! İster bir ara öğün isterseniz de ana yemeğin yanına yakışacak harika bir salata olabilecek hem havuç hem de yoğurt sevmeyen çocuklara sevilesi yeni bir alternatif olacak havuç yoğurtlamasını çok seveceğinizden eminiz. Hadi en iyisi, bu tarifi kendiniz deneyip karar verin, ne dersiniz? Tüm detaylar videomuzda, şimdiden afiyet olsun!

Havuç yoğurtlaması tarifi, havuç yoğurtlaması yapımı, havuç yoğurtlaması nasıl yapılır, havuç yoğurtlaması nasıl hazırlanır, havuç yoğurtlaması malzemeleri, ev yapımı havuç yoğurtlaması ve daha birçok farklı seçenek MigrosTV videolarında, bizden ayrılmayın!

Havuç Yoğurtlaması Tarifi
MALZEMELER
  • havuç

    3 adet
  • zeytinyağı

    4 yk
  • sarımsak

    1 diş
  • yoğurt

    2 kaşık
  • süzme yoğurt

    3 kaşık
  • tuz

    Bir tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Havuçlar rendelenir, zeytinyağ ile kavrulur, ardından sarımsaklar eklenir ve 1-2 dakika karıştırılır.

  • 2. Adım

    Ocaktan alınır, soğumaya bırakılır.

  • 3. Adım

    Yoğurtlar karıştırılır, içerisine soğuyan havuçlu harç dökülür, tuzu ilave edilir ve iyice karıştırılır.

  • 4. Adım

    Üzerine zeytinyağ gezdirerek servis edilir .