Izgara Sebzeli Dil Peynirli Pideviç Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,00/5 Toplam: 2 Oy
view 1.851
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
1

Izgara Sebzeli Dil Peynirli Pideviç Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Sıcacık pideler, nefis tariflere ilham veriyor. Bu kez sırada ızgara sebzelerin karıştığı, dil peynirinin lezzete ortak olduğu pideviç tarifimiz var… MigrosTV mutfağından lezzetli ve pratik tarifler devam ediyor; Ballı kaymaklı pideviç, çikolata ezmeli muzlu pideviç.

Servis önerisi:

Zeytinyağı ilavesiyle ılık olarak servis edebilirsiniz.

Izgara Sebzeli Dil Peynirli Pideviç Yapımı:

1. Kabuklarını alacalı soyduğunuz kabak ve patlıcanı yatay olarak ince ince dilimleyin. Ortadan ikiye kesip çekirdeklerini çıkardığınız renkli biberleri iri parçalar halinde kesin.
2. Marinasyon karışımı için; geniş bir kaba aldığınız zeytinyağı, balsamik sirke, nar ekşisi, tuz ve taze kekik dallarını karıştırın.
3. Dilimlenmiş sebzeleri ekleyip kısa bir süre beklettikten sonra ızgara izli tavada ters yüz ederek kızartın.
4. Tırtıklı bir bıçak yardımıyla kestiğiniz Ramazan pidesi içine yerleştirdiğiniz ızgara sebzeler üzerine tel tel ayrılmış dil peynirini ekleyip kapattıktan sonra bekletmeden servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER