Keşkül Tarifi
1 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 5
2,00/5Toplam: 1 Oy
view 1.924
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

“Tatlı dediğin bolca sütten hazırlanır, şöyle ağzına aldığın ilk kaşıkta mis gibi süt kokusunu buram buram hissettirir!” diyenler yaklaşın! Burada mis kokusuyla sizi etkisi altına alacak, yumuşacık kıvamı ile âdeta sarıp sarmalayacak, vanilya ve Hindistan cevizi ile ondan vazgeçmemenizi garantileyecek bir tatlı tarifi ile yeniden tanışmaya hazır mısınız? “Yeniden” diyoruz; çünkü keşkül kimilerinin anne, kimilerinin ise anneanne lezzetidir, sütten çok aslında çocukluk kokar, eski güzel zamanlar kokar. Gelenekseldir; ama her zamana uymasını da bilir. Yıllardır en başta gelen tatlılarımızdan biri olma özelliğini asla kaybetmemiştir. Eğer bu harika lezzete siz de daima âşık kalanlardansanız videomuzu izlemenin tam zamanı! Hadi siz de nefis keşkülü son derece pratik bir şekilde hazırlayın, en güzel kâselere doldurun ve günün keyfini katlayın; şimdiden afiyet olsun!

YAPILIŞI:

1. Tüm malzemeleri ekleyip hafif kısık ateşte kaynayana kadar karıştırın.
2. Kaynayınca altını tamamen kısıp 3-4 dk daha karıştırarak pişirin.
3. Ocaktan alıp kaselere pay edin ilk olarak dışarıda daha sonra buzdolabında soğutup üzerini süsleyerek servis edin.Afiyet olsun..
4. Püf noktası: Topaklanmaması için nişastayı ekledikten sonra iyice çırpmayız gerek.

EN ÇOK İZLENENLER