BAŞLARKEN
-
HAZIRLIK5'DK
-
PİŞİRME0'DK
-
KİŞİ SAYISI1 Porsiyon
Cappuccino; köpüklü mü köpüklü, yumuşak içimi ile keyif sağlayan kahve türlerinden biridir. İsmini; kahve ve sütün birleşmesiyle ortaya çıkan rengin, İtalyanlar tarafından “Cappuccin” olarak adlandırılan Fransız rahiplerin kıyafetlerine benzetilmesi ile almıştır.
Latte ile çokça karıştırılsa da Cappucinno; daha az süt, daha fazla köpük ile yapıldığı için Latte’ye göre daha ağır bir tada sahiptir. Gelelim özellikle de sofralarımızın güçlü üyesi nanenin güzelliklerine. Hemen her yemek türüne yakışan, salatalara özellik, bünyemize sağlık katan, likör, şeker, parfüm ve ilaç yapımında çokça kullanılan nane bu kez bir kahve çeşidine eşlik etse acaba ortaya nasıl bir lezzet çıkardı merak ediyor musunuz?
Cappucinno ve naneyi ayrı ayrı çok seviyoruz da bakalım birlikte olsalar güzel bir aşk doğar mı, tadarak şahit olur musunuz? Nanenin ferah büyüsü ile kahvelerin en güzel çeşitlerinden birinin buluşmasının detayları için videomuzu izleyin. Püf Noktası: Kahve bileşenlerinin oranına ve kullanacağınız sütün yağlı olmasına dikkat edin.
Cappuccino nasıl yapılır, kolay Cappuccino tarifi, evde Cappuccino yapımı ve daha birçok farklı tarif için MigrosTV videolarını takip etmeye devam edin.
Servis Önerisi:
İsteğe göre üzeri çikolata sosu, çikolata tozu, rendelenmiş çikolata, kakao veya tarçın ile süslenebilir. Böylece hem görselliği tamamlamış hem de farklı aromalar ile tatlandırmış olursunuz.