MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Sebzeli Kuzu İncik Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK20'DK
  • PİŞİRME190'DK
  • KİŞİ SAYISI6 Porsiyon

Sebzeli Kuzu İncik Tarifi, kallavi yemek sofralarına yakışacak lezzette. Zeytinyağında pişmiş kuzu incik etinin, portakallı sebze sote ile harmanlanıp tüm lezzetleri içine çektiği bu enfes yemeği siz de denemelisiniz. İyi etin tadına doyacağınız, ağızlara layık Sebzeli Kuzu İncik tarifi MigrosTV’de!

Sebzeli Kuzu İncik Tarifi
MALZEMELER
  • kuzu incik

    1 kg
  • un

    10 gr
  • çubuk tarçın

    2 adet
  • orta boy soğan

    2 adet
  • kereviz

    1 adet
  • kereviz sapı

    2-3 dal
  • pırasa

    4 adet (Sadece sapı)
  • havuç

    2 adet
  • portakal

    1 adet
  • et bulyon

    1 adet
  • sarımsak

    3 diş
  • domates

    2
  • tuz

    Bir tutam
  • karabiber

    Bir tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Zeytinyağında incikleri una bulayıp 1 dakika kadar yüksek ateşte pişirip kenara alın.

  • 2. Adım

    Domates hariç bütün sebzeleri doğradıktan sonra az zeytinyağı ile soteleyin.

  • 3. Adım

    Sotelenen sebzelerin üzerine pişirdiğiniz inciği ilave edin, bir süre pişirdikten sonra etleri komple kapatacak şekilde su ilave edip et bulyonu ekleyin ve 3 saat kadar etler iyice yumuşayıncaya pişirin. Sağlıklı ve lezzetli et yemeklerinin sırrı iyi ettedir. Migros'tan aldığınız etler güvenilirdir. Migros, Türkiye'nin her yöresinden düzenli olarak denetlediği iş ortağı çiftçilerden Türkiye'nin en büyük işletme kapasiteli kendi tesisine alım yaparak işler. Migros'taki tüm etler, Gıda - Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın belirlediği esaslara uygun şekilde çiftlikten sofraya kadar %100 veteriner hekim kontrolünde takip edilir. Migros Gıda Güvenliği Sistemi kapsamında 60 kişilik uzman kalite ekibi, 220 kalite kontrol noktasında denetimleri gerçekleştirir. Etler et işletme tesislerinden size ulaşana kadar 0-4 °C'de soğuk zincir ile her aşamada korunmaktadır. Migros'ta et reyonları her gün yeniden taze ürünler ile hazırlanır. Migros Perakende Akademisi, Taze Gıda Fakültesi, Et bölümünde eğitim göre kasaplar etleri sizin için hazırlar. Lezzetli, her damağa uygun %100 dana etinden üretilen köfteler, özel soslarla tatlandırılmış fırınlık ya da ızgaralık ve ihtiyacınız olan tüm etler sizin için hazırlanır. İyi et, iyi gelecek demektir.