Kestaneli Truffle Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,10/5 Toplam: 10 Oy
view 13.918
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
5

Kestaneli Truffle Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Benmari usulü eritilen çikolatalar, vitamin ve lezzet dolu kestanelerle bir arada… Kestaneli Truffle sunum tabaklarınıza çok yakışacak…

Püf noktası:

Kaynamakta olan suyun benmari usulü erittiğiniz çikolataya temas etmemesine özen gösterin.

Kestaneli topları önceden soğutun sonrasında eritilmiş çikolataya batırın.

Kestaneli Truffle Yapımı:

1. Önceden haşlanmış ve kabukları soyulmuş kestaneleri derin bir kaseye alıp bir patates ezici yardımıyla ezin.
2. Bebe bisküvileri rondodan geçirip toz haline getirin.
3. Süt, krema ve toz şekeri kısık ateşte şeker eriyene kadar karıştırın.
4. Toz haline gelen bebe bisküvisi, kestane püresi ve sütlü karışımı derin bir kapta kıvam alana kadar karıştırın.
5. Küçük parçalara ayırdığınız bisküvili karışımlara avuç içinizde yuvarlayarak şekil verin. Yağlı kağıt üzerine alıp buzdolabında bekletin.
6. Cam bir kaseye aldığınız bitter çikolata parçalarını kaynamakta olan bir su buharı üzerinde benmari usulü eritin.
7. Buzdolabında bekleyen kestaneli trüfleri eritilmiş bitter çikolataya batırıp yağlı kağıt üzerine alın. Derin dondurucuda soğutup arzuya göre rendelenmiş Hindistan cevizi ilavesiyle servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER