Kruvasan Kek Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,00/5 Toplam: 3 Oy
view 8.071
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
5

Kruvasan Kek Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

MigrosTV mutfaklarında sizler için en lezzetli tarifleri üretmeye devam ediyoruz. Kruvasanları yeni malzemelerle birleştirdik ve ortaya domestik bir lezzet; Kruvasan kek tarifi çıktı. Siz de lezzetli kek, pasta ve tatlı tarifleri için MigrosTV’den ayrılmayın. Bu tarifimiz de ilginizi çekebilir; Izgara Lor Köftesi Tarifi

 

Püf noktası: 

Krema karışımını pürüzsüz bir hal alana kadar çırpmaya özen gösterin. Orta ısıda, uzun süreli pişirin. 

Pişirme önerisi:

Arzu ettiğiniz taze meyve ve çikolata çeşidini kullanabilirsiniz.

Kruvasan Kek Yapımı:

1. Oda sıcaklığında beklettiğiniz yumurtaları derin bir kaseye alın.
2. Toz şeker ilavesiyle çırpmaya başlayın.
3. Pürüzsüz bir kıvam alan karışıma sırasıyla; krema, süt, vanilya, toz karanfil/tarçın karışımını ekleyip çırpma işlemini sürdürün.
4. Kruvasanların yarısını ısıya dayanıklı bir fırın kabına parçalara ayırarak yerleştirin.
5. Yaban mersini, bitter çikolata ve toz Antep fıstığı ilavesiyle aynı işlemi tekrarlayın.
6. Hazırladığınız sıvı karışımı ekleyip önceden ısıtılmış 160 derece fırında, 40-45 dakika kadar pişirin.
7. Fırından çıkardığınız kruvasan keki, arzuya göre toz Antep fıstığı ilavesiyle ılık olarak servis edin

EN ÇOK İZLENENLER