Pazılı Börek Tarifi
6.627 votes, average: 4,04 out of 56.627 votes, average: 4,04 out of 56.627 votes, average: 4,04 out of 56.627 votes, average: 4,04 out of 56.627 votes, average: 4,04 out of 5
4,04/5Toplam: 6.627 Oy
view 52.336
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Pazılı Börek Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Ispanak familyasından olan pazı, sindirimi kolay ve bol vitaminli olduğundan oldukça besleyicidir. Diğerlerinden ayılan en önemli özelliklerden biri, saç dökülmesini önlemedeki etkisi ve düzenli tüketimde saçları besleyici özellikte olması. Pazının en yakıştığı tariflerden biri olan pazılı börek tarifi şimdi MigrosTV’de!

Pazılı Börek Yapımı:

1. Pazı yapraklarını bir kaç parçaya bölüp, küp küp kestiğiniz soğanla birlikte suyunu çekene kadar soteleyin; paprika, tuz ve karabiberini ekleyin.
2. Kenara alın soğumaya bırakın.
3. Diğer taraftan harcı hazırlayın.
4. Süt , krema, yumurtayı derin bir kapta karıştırın.
5. Fırın tepsisine yufkayı yerleştirin ve harcını ekleyin, her kata harcı ekledikten sonra iki üç kaşık sos gezdirin.
6. Üstünü de yufkayla kapatın, yumurta sarısı sürün ve çörekotu ekleyin.
7. 180 derecede iyice kızarana kadar pişirin.

EN ÇOK İZLENENLER