Reçelli Milföyler Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,88/5 Toplam: 8 Oy
view 13.029
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Reçelli Milföyler Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Tatlı saatinize en güzel atıştırmalık; reçelli milföyler MigrosTV’de!

Püf noktası:

Oda sıcaklığında çözdürdüğünüz milföyleri bir daha dondurmayın.

Pişirme önerisi:

Arzu ettiğiniz şekillerde milföyler hazırlayabilir, file badem ilavesiyle lezzetlendirebilirsiniz.

Servis önerisi:

Servis esnasında kullandığınız pudra şekerine tarçın ekleyebilirsiniz.

Reçelli Milföyler Yapımı:

1. Oda sıcaklığında beklettiğiniz milföyleri çözdürün.
2. Kalp kalıp yardımıyla şekil verin.
3. İki eşit parçaya böldüğünüz milföy hamurlarının yarısına marmelat sürün.
4. Diğer hamurları üzerine kapatın, kenar kısımları üzerinden çatal yardımıyla geçin.
5. Yağlı kağıt serili fırın tepsisi üzerine dizdiğiniz reçelli milföyleri, önceden ısıtılmış 200 derece fırında hafif bir renk alana kadar pişirin.
6. Pudra şekeri ilavesiyle ılık olarak, bekletmeden servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER