Türk Yemek Uzmanı Sahrap Soysal, birbirinden nefis tariflerine yer verdiği Ramazan Lezzetleri serisiyle MigrosTV’de!
Sahrap Soysal yine tüm hünerlerini konuşturdu, ortaya nefis ve çok besleyici bir tarif çıkardı! Kullanıldığı her yemeği daha da güzelleştiren, unların en sağlıklısı mısır unu, vitamin zengini pazı ve her biri ayrı lezzetli tüm malzemelerle yapılan bu farklı kayganayla Karadeniz’e doğru ışınlanmaya hazır olun!
Farklı lezzetler denemeyi seviyorsanız da pazıyı pek tercih etmiyorsanız da bu tarife iltimas geçeceksiniz; çünkü bu tarif lezzetiyle kreplere, böreklere taş çıkartıyor bizden söylemesi! Çay saatlerine hemen yetişecek, kahvaltı sofralarına çok yakışacak, memleketini özleyenlerin özlemini giderecek pazılı Karadeniz kayganasına siz de sofranızda yer açın!
Pazılı Karadeniz kayganası nasıl yapılır Sahrap Soysal’ın özel lezzet sırları ve birbirinden önemli püf noktalarıyla videomuzdan öğrenebilirsiniz; şimdiden afiyet olsun!