Şam Tatlısı
1 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 5
1,00/5Toplam: 1 Oy
view 2.313
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
10

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

“Tatlı krizim geldi, şöyle pratik yapımıyla hemen hazırlanacak, lezzetiyle memnun edecek bir tarif arıyorum.” diyorsanız; an itibariyle bulmuş olabilirsiniz! Şam tatlısı; içinde bolca irmik bulunan, üzerine sıcacık şerbet dökülen lezzetlere ayrı bayılanlar için oldukça etkileyici bir seçenek.
Özel akşam sofralarının sonrasındaki tatlı beklentisini boşa çıkarmayacak, konukların tüm hayranlığını kazanmanızı sağlayacak, içinden lezzet taşan halleriyle hoş sohbetlerin tadına tat katacak şam tatlısını hemen yapmak için geç kalmayın. Mis gibi limon ve vanilya kokusunun yarıştığı bu nefis tarife verdiğiniz şansa asla pişman olmayacağınızdan emin olabilirsiniz, ancak bu harika lezzeti başkaları ile paylaşabileceğinizden biz pek emin değiliz. Hadi, geri kalan detayları videomuzdan öğrenip hemen 40 dakikalık pişirme aşamasına geçin ki kavuşma süresi daha da uzamasın. Şimdiden afiyet olsun!

Şam tatlısı tarifi, şam tatlısı nasıl yapılır, şam tatlısı yapımı, şam tatlısı yapılışı, ev yapımı şam tatlısı, pratik şam tatlısı, nefis şam tatlısı, şam tatlısı malzemeleri, şam tatlısı nasıl hazırlanır, şam tatlısı hazırlanışı ve daha birçok nefis tatlı MigrosTV videolarında. Bizi takip etmeye devam edin!

YAPILIŞI:

1. İlk olarak şerbetin yapımına başlayın ki tatlı sıcak şerbet soğuk olması gerekiyor. 2- Şeker ve suyu tencereye alıp kaynatın. Kaynayınca limon suyunu ekleyip Altınok kısın ve koyu kıvam alana kasar pişirip soğuması İçin bırakın.
3. Bir kabın içerisine keki İçin olan tüm malzemeleri ekleyip hamur cıvık bir kıvam alana kadar karıştırın.
4. Fırın kabını yağlayıp hazırladığınız hamuru dökün ve önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında 40 dk kadar pişirin fırından çıkar çıkmaz soğuk olan şerbeti tatlıya dökün ve en az 4 saat bekletip servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER