Tavada Lahmacun
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
5,00/5Toplam: 1 Oy
view 7.272
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Bizi kendine önce kokusuyla esir eden, daha sonra lezzetiyle tutkun eden nefis lahmacunları kim sevmez? Yanına güzel bir ayran, içine de çeşit çeşit yeşillikler ile bayıla bayıla yediğimiz lahmacunlar, batının pizzasına taş çıkartmaz mı hiç?

Siz de azılı bir lahmacun seveniyseniz, size çok lezzetli bir haberimiz var! Artık lahmacun için şehrin en iyi köşelerini araştırmaya gerek yok; çünkü en güzel lahmacun evinizin mutfağında! Nasıl mı? Sıradaki tarif videomuzla harikalar yaratıp lezzete doymaya hazır olun, çünkü bu kez nefis lahmacunlar için ne usta şeflere ne de derin fırınlara ihtiyaç var! Bu lahmacunun hamurunu un,süt, yağ gibi her evde bulunan temel malzemelerden son derece pratik bir şekilde hazırlayıp harikalar yaratabilir, sonuçlar ile küçükten yetişkine herkesin hayranlığını kazanabilir ister akşam yemeğinizi ister çay sofranızı onunla güzelleştirebilirsiniz. Geri kalan tüm detaylar videomuzda, şimdiden afiyet olsun!

YAPILIŞI:

1. Hamur için olan tüm malzemeleri karıştırarak iyice yoğurun, ardından hamuru 12 eşit parçaya bölün .
2. Üzerini kapatıp 30 dk dinlendirin ardından sebzeleri teker teker mutfak robotundan geçirin ve içi için olan tüm malzemeleri iyice karıştırın.
3. Bir tezgaha hafif un serperek hamuru yuvarlak şekilde açın. Bir kaşık yardımı ile hamurun üzerine iç harçtan 2 yemek kaşığı kadar ekleyip güzelce yayın.
4. Tavada üzerini kapatarak pişirin.
5. Püf noktası: Kısık ateşte yavaş yavaş pişirin. Hamuru mutlaka dinlendirip kullanın. Ununuz her zaman elenmiş olsun.

EN ÇOK İZLENENLER