Taze Fasulyeli Piliç Sarma Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,84/5 Toplam: 5.657 Oy
view 42.161
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Taze Fasulyeli Piliç Sarma Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Fransızlara özgü yemek tarifleri MigrosTV’de! Mozzarella peynirli tavuk sarmalimon bezeli tartlabneli çilekli cheesecake derken şimdi de sırada taze fasulyeli piliç sarma var. Geleneksel tavuk yemeği tariflerine farklı bir soluk getirmek istiyorsanız bu tarifimiz tam da istediğiniz gibi! Detaylar ve Fransız mutfağına dair leziz tatlar MigrosTV‘de!

iyi-tavuk

Taze Fasulyeli Piliç Sarma Yapımı:

1. Öncelikle tavuk göğüs etlerini ince ince filetoluk parçalara ayırın.
2. Diğer tarafta zeytinyağında kuru soğanları, taze soğanları ve domatesleri soteleyin.
3. Üzerine tuz ve karabiberini de ekleyin.
4. Hazırladığınız bu içten göğüs fileto parçalarının içine koyarak sarın.
5. Taze fasulyeleri de ayıklayarak tavada soteleyin ve taze soğanın yeşil kısımları ile 4 fasulyeyi birleştirerek bağlayın.
6. Tavuk dolmalarının aralarına fasulye demetlerini dizin ve önceden ısıtılmış fırında 40-45 dakika pişirin.

EN ÇOK İZLENENLER