MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Ferin Batman ile Sebzeli Balık Buğulama Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME25'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Sofraların sevilen lezzeti balığı bir de sebzeli buğulama şeklinde deneyin! Beslenme ve Diyet Uzmanı Ferin Batman önerisi olan sebzeli balık buğulama tarifimiz hem pratik hem lezzetli. Üstelik sadece 248 kalori olduğunu da hatırlatalım! Düşük kalorili ve lezzetli tarifler ile sağlıklı zayıflamak sizin elinizde!

1 porsiyon 248 kalori içerir.



              
Ferin Batman ile Sebzeli Balık Buğulama Tarifi
MALZEMELER
  • balık

    4 orta boy
  • soğan

    4 adet
  • domates

    3 adet
  • sivri biber

    4 adet
  • limon

    2 (Sadece suyu)
  • maydanoz

    Yarım demet
  • defne yaprağı

    4 adet
  • zeytinyağı

    3 çorba kaşığı
  • tuz

    Bir tutam
  • karabiber

    Bir tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Fırını yaklaşık 180 derecede ısıtın.

  • 2. Adım

    Soğan, domates, biber ve maydanozu, limon suyu, tuz ve karabiber de ekleyerek karıştırın.

  • 3. Adım

    Balıkları yağlanmış fırın tepsisine dizip, karışımın yarısını içlerine doldurun, üzerine defne yaprağı ve kalan karışımı da koyup pişirin.   İyi Tarım, İyi Gelecek! Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fidelere ekilir. Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır. Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır. Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır. Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur. Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır. Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir. Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır. Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur.