MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Bezelyeli Dip Sos Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME10'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Her öğünü ciddiye alan, ayaküstü yemekler yerine özenli sofralar kurmayı tercih eden yemek tutkunları için dip sos seçenekleri de oldukça önemli mevzudur. Onlara göre bazı yemekler tek başına ne kadar lezzetli olursa olsun yanında onu tamamlayan bir dip sos olmadığında eksik kalır adeta.

Kalbinizin eksiklerini tamamlayamasak da damak zevkinizin eksiklerini tamamlamak için öneriler sunmamız bizce mümkün. İşte aynı dip soslardan sıkılmış olanlara bana bana, keyifle tüketebilecekleri leziz bir dip sos tarifi!

Bezelyeli dip sos yapımı hakkında tüm detaylar videomuzda. Şimdiden afiyet olsun!

Bezelyeli dip sos tarifi, bezelyeli dip sos nasıl yapılır, bezelyeli dip sos yapımı, bezelyeli dip sos yapılışı, evde bezelyeli dip sos hazırlanışı, bezelyeli dip sos nasıl hazırlanır, bezelyeli dip sos nasıl yapılır ve daha birçok tamamlayıcı sos tarifi MigrosTV videolarında. Bizi takip etmeye devam edin.

Bezelyeli Dip Sos Tarifi
MALZEMELER
  • çam fıstığı

    50 gram
  • bezelye

    300 gram
  • deniz tuzu

    1 tatlı kaşığı
  • karabiber

    1 çay kaşığı
  • zeytinyağı

    2 yemek kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    İlk olarak bir tava içerisinde fıstıkları kavurun.

  • 2. Adım

    Ardından mutfak robotu içerisine önceden haşlanmış bezelyeleri, kavurduğunuz fıstıkları, baharatları ve zeytinyağını ekleyerek çektirin.

  • 3. Adım

    Eğer gerekiyorsa biraz daha zeytinyağı ekleyerek kıvamını daha sürülebilir bir hale getirebilirsiniz.