Çiçek Poğaça Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 450
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
0

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Sabahları o unutulmaz kokuyla güne başlamak isteyenler! Nefis tadı, iştah açan kokusuyla; çiçek poğaça tarifi MigrosTV’de. Bu videomuz da ilginizi çekebilir; Çikolatalı Milföy Kaseleri

Püf noktası:

Derin dondurucudan çıkardıktan sonra oda sıcaklığında çözdürdüğünüz milföy hamurlarına çok fazla bekletmeden son şeklini verin.

Küçük bir bıçak yardımıyla milföyler üzerine atmış olduğunuz çizgi yerlerine ve katlama sırasına dikkat edin.

Pişirme önerisi:

Çiçek poğaçaları arzu ettiğiniz kahvaltılık malzemelerle hazırlayabilirsiniz.

YAPILIŞI:

1. Hellim peyniri ve sucuğu kalın dilimler halinde kesin.
2. Oda sıcaklığında çözdürdüğünüz milföy hamurlarını mutfak tezgahı üzerine alın.
3. Keskin bir bıçak yardımıyla, sivri köşeler üzerinde çizikler atın.
4. Hellim peyniri ve sucuk dilimlerini orta noktaya üst üste yerleştirip hamurların kenar kısımlarını orta noktada kapatın.
5. Yağlı kağıt serili fırın tepsisi üzerine aldığınız hamurların üzerine çırpılmış yumurta sürün. Susam ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, 20 dakika kadar pişirdikten sonra sıcak olarak servis edin

EN ÇOK İZLENENLER