Dana Gulaş
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
5,00/5Toplam: 1 Oy
view 6.343
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Et yemeklerine bayılanlar, “Bana et olsun da her gün yesem bıkmam.” diyenler; size lezzetiyle büyüleyecek, malzemeleri ile sağlık kazandıracak nefis bir önerimiz var!
Doğranmış bolca soğan ve kapya biber, rendelenmiş bolca havuç gibi sebzeler; kimyon, kekik, kırmızı toz biber gibi baharatlar ile buluşan kuşbaşı doğranmış et eşliğinde sizi bir lezzet şölenine davet ediyoruz!
Sulu yemek sevenlerin de bayılacağı dana gulaşı ister çatalla tüketin ister kaşıkla; ama suyuna ekmek banmayı da sakın unutmayın! Yanına bir pilav da pişirirseniz bu akşam yemeği hem damaklara hem de akıllara kazınır. Hadi; ev halkını sevindirmek, misafire umduğundan da güzel bir yemek yedirmek için hemen videomuzu izleyin. Şimdiden afiyet olsun!

Dana gulaş tarifi, dana gulaş yapımı, dana gulaş nasıl yapılır, dana gulaş yapılışı, dana gulaş nasıl hazırlanır, dana gulaş malzemeleri ve daha farklı et yemeği tarifi için MigrosTV videolarını takip etmeye devam edin!

YAPILIŞI:

1. Geniş bir tencerede tereyağını ve sıvı yağı kızdırın. Soğan ve sarımsakları doğrayın kavurun, rendelenmiş havuç ve biberleri de ekleyip 2-3 dakika daha kavurun.
2. Baharatları ekleyin ardından etleri ilave edin, salçayı da ekleyip, etin kokusu çıkana kadar karıştırın ve ardından suyu ekleyin.
3. Ayrı bir kasede, unu ve yemeğinizden 1 kepçe suyu pürüzsüz bir hale gelene kadar karıştırın ve yavaş yavaş tencereye ekleyin.
4. Bir taşım kaynadıktan sonra, ocağın altını kısın ve etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Afiyet olsun.

EN ÇOK İZLENENLER