Dana Gulaş
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
5,00/5Toplam: 1 Oy
view 11.309
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Et yemeklerine bayılanlar, “Bana et olsun da her gün yesem bıkmam.” diyenler; size lezzetiyle büyüleyecek, malzemeleri ile sağlık kazandıracak nefis bir önerimiz var!
Doğranmış bolca soğan ve kapya biber, rendelenmiş bolca havuç gibi sebzeler; kimyon, kekik, kırmızı toz biber gibi baharatlar ile buluşan kuşbaşı doğranmış et eşliğinde sizi bir lezzet şölenine davet ediyoruz!
Sulu yemek sevenlerin de bayılacağı dana gulaşı ister çatalla tüketin ister kaşıkla; ama suyuna ekmek banmayı da sakın unutmayın! Yanına bir pilav da pişirirseniz bu akşam yemeği hem damaklara hem de akıllara kazınır. Hadi; ev halkını sevindirmek, misafire umduğundan da güzel bir yemek yedirmek için hemen videomuzu izleyin. Şimdiden afiyet olsun!

YAPILIŞI:

1. Geniş bir tencerede tereyağını ve sıvı yağı kızdırın. Soğan ve sarımsakları doğrayın kavurun, rendelenmiş havuç ve biberleri de ekleyip 2-3 dakika daha kavurun.
2. Baharatları ekleyin ardından etleri ilave edin, salçayı da ekleyip, etin kokusu çıkana kadar karıştırın ve ardından suyu ekleyin.
3. Ayrı bir kasede, unu ve yemeğinizden 1 kepçe suyu pürüzsüz bir hale gelene kadar karıştırın ve yavaş yavaş tencereye ekleyin.
4. Bir taşım kaynadıktan sonra, ocağın altını kısın ve etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Afiyet olsun.

EN ÇOK İZLENENLER