Dana Pöç Tarifi
1 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 5
1,00/5Toplam: 1 Oy
view 880
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Dana Pöç Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Bugün canınız etin en lezzetlisini yemek istiyor ama “Özenli bir hazırlık
sürecine ne enerjim ne de vaktim var…” diyorsanız size iyi gelecek tarifimiz
tam parmaklarınızın ucunda! Çünkü bu tarifteki nefis sonucun sırrı, eti güvece
koyup onu tam 6 saat boyunca ocak üzerinde unutmak! Nasıl mı?

Öncelikle bol soğanı güvecin dibine yerleştiriyoruz. Sonra dana pöç ile mis gibi
sarımsakları içine atıyor, biz diğer işlerimizle ilgileniyoruz. Bu sırada kısık ateş
üzerinde dinlene dinlene, yavaşça pişen dana pöç; sonunda nasıl güzel bir
lezzet sunuyor, nasıl da tel tel ayrılıyor, inanamıyoruz!

Dilerseniz, nefis aromasıyla et yemeklerinin vazgeçilmez kahramanı olan taze
biberiyeyi de pişirmenin sonlarına doğru eklemeyi sakın unutmayın. Patates
püresi ve bolca yeşillikle servis edebilir, böylelikle epey besleyici, çokça
lezzetli bir öğün geçirebilirsiniz. Pratik dana pöç nasıl yapılır tüm detaylar
videomuzda sizi bekliyor. Şimdiden afiyet olsun.

Dana pöç tarifi ve daha birçok farklı et tarifi için diğer videolarımızı incelemeyi
ve Youtube kanalımız Migros Türkiye’ye abone olmayı unutmayın.

Dana Pöç Yapımı:

1. Öncelikle soğanları iri iri Jülyen olacak şekilde doğrayın ve yağladığınız güvecin tabanına yerleştirin.
2. Pöçü elinizde yine irice olacak şekilde parçalayın ve soğanların üzerine dizin.
3. Sarımsak, tuz ve suyu pöçün üzerine ilave edin. Kısık Ateşte 6 saat kadar pişirmeye bırakın. İşte size evde pratik pöç tarifi.

EN ÇOK İZLENENLER