MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Anadolu Lezzetleri Tarhana Cipsli Hindi Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK20'DK
  • PİŞİRME20'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Sadece Migros’ta bulabileceğiniz Anadolu Lezzetleri reyonundan tarhana cipsi ile hindi tarifimize yeni bir lezzet kattık. Pratik ve nefis tarifimizin tüm detaylarını videomuzda izleyebilirsiniz.

Anadolu Lezzetleri Tarhana Cipsli Hindi Tarifi
MALZEMELER
  • hindi göğsü

    1 kilogram
  • yumurta

    2 adet
  • süt

    1/2 su bardağı
  • un

    1 su bardağı
  • tuz

    1/2 çay kaşığı
  • tarhana cipsli

    1 paket Anadolu Lezzetleri acılı
  • ayçiçek yağı

    1/2 su bardağı
  • yeşillik

    1 paket
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Hindi göğsünü ince dilimlere ayırıp et döveceği yardımıyla inceltin.

  • 2. Adım

    Mutfak robotuna aldığınız acılı tarhana cipsini toz halini alana kadar çekin.

  • 3. Adım

    Derin bir kaseye aldığınız yumurtaları süt ilavesiyle çırpın.

  • 4. Adım

    Unu geniş bir tabağa alın, tuz ilavesiyle karıştırın.

  • 5. Adım

    Fileto hindi göğüslerini sırasıyla; un, çırpılmış yumurta ve toz tarhana cipsine bulayın.

  • 6. Adım

    Ayçiçek yağını geniş bir tavada kızdırın. Üç farklı kaplama karışımına batırdığınız fileto hindi göğüslerini kızgın yağda kızartıp dinlendirdikten sonra taze yeşilliklerle birlikte servis edin.