Elmalı Kış Çayı Tarifi
5.867 votes, average: 4,58 out of 55.867 votes, average: 4,58 out of 55.867 votes, average: 4,58 out of 55.867 votes, average: 4,58 out of 55.867 votes, average: 4,58 out of 5
4,58/5Toplam: 5.867 Oy
view 72.847
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Elmalı Kış Çayı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Elmalı Kış Çayı Yapımı:

1. Elmayı ve ayvayı kabuklarıyla birlikte dilimleyin; zencefilin kabuğunu soyup dilimleyin.
2. Ocağa suyu koyun ve içerisine dilimlemiş olduğunuz elma, zencefil ve ayvayı ekleyip, limonun suyunu ilave edin. 3. Ardından  çubuk tarçını da ekleyip 10 dakika kaynatın ve ocaktan alıp bir süre daha demlenmesini bekleyin.
4. Taze kekiği ekleyin.
5. Dilerseniz tatlandırmak için balı ekleyip servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER