Etli Enginar
5 votes, average: 3,80 out of 55 votes, average: 3,80 out of 55 votes, average: 3,80 out of 55 votes, average: 3,80 out of 55 votes, average: 3,80 out of 5
3,80/5Toplam: 5 Oy
view 5.634
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
0

Etli Enginar Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Sofraların çiçek gibi açan sebzesi, zeytinyağlı seçeneklerin gözdesi enginarın bambaşka bir hali ile tanışmaya hazır mısınız? Sıradaki tarifimizde enginar; sadece zeytinyağı ile pişmeyeceğini gösteriyor, başlangıç yemeği olmanın yanı sıra doyurucu bir ana yemek de olabileceğini kanıtlıyor; çünkü bu kez tüm ezberleri unutturup nefis kırmızı etle buluşuyor!
Etsiz yemek yemem diyenleri, enginardan pek hoşlanmayanları mutlu edecek etli enginar; pratik hazırlanışı, faydalı içeriği sayesinde sofralara ilaç gibi gelmeye çoktan hazır. Eğer siz de enginara yeni bir şans vermek istiyor, onu sevdiklerinize de sevdirmek istiyor, bir araya gelmeye alışkın olmayan bu iki malzeme sayesinde ezber unutturan bir tarifle tanışmak istiyorsanız etli enginar yapımı hakkında tüm detaylar için hemen videomuzu izleyin. Şimdiden afiyet olsun!

Etli Enginar Yapımı:

1. İlk olarak bir tencere içerisine yağ ve etleri ekleyip kavurun.
2. Ardından soğanları ekleyin. Soğanlar pembeleşince suyu ilave edip kaynatın.
3. Etler pişmeye yakın küp küp kesilmiş enginarları ekleyin.
4. Enginarlar da pişmeye yakın bir kabın içerisinde un ve 1 su bardağı suyu ekleyip karıştırın ardından tencereye baharatlar ile birlikte ilave edip kaynatmaya devam edin.
5. Tüm malzemeler pişince Ocak’tan alıp servis edebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER