Etli Enginar Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,00/5 Toplam: 4 Oy
view 3.752
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Etli Enginar Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Bahar aylarının sağlık deposu sebzesi enginarı bu kez et ile hazırladık. Etli enginar tarifimizin detayları videomuzda. Enginar nasıl yapılır, diye düşünüyorsanız, farklı ve çok lezzetli tariflerini MigrosTV’de bulabilirsiniz. Soslu enginar yaprakları ve enginar çorbası tarifimiz de mutlaka izleyin, vitamin zengini enginarı menülerinizden eksik etmeyin.

Etli Enginar Yapımı:

1. Enginarları unlu limonlu suda bekletin.
2. Bir tavada soğanları sıvı yağ ile pembeleşinceye kadar kavurun ve etleri ekleyin.
3. Etler kavrulduktan sonra salçayı ve doğranmış domatesleri de içine atın.
4. Tuzunu, suyunu, sarımsakları ve defne yaprağını da ekleyip etler yumuşayıncaya kadar pişirin.
5. Enginarları ayrı bir tencerede tuz, şeker, sıvı yağ ve üstüne çıkacak kadar su ilave edip kapağı kapalı olarak pişmeye bırakın.
6. Enginarlar ve etler piştikten sonra etleri enginarların üzerine yerleştirin ve sıcak olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER