MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Etli Lavaş Dürüm Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME25'DK
  • KİŞİ SAYISI2 Porsiyon

Etli Lavaş Dürüm Tarifimiz ile kırmızı etin tadına varacaksınız! Lavaş içine saklanmış en iyi eti, közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber ile hayal edebiliyor musunuz? Yoksa siz hala “Evde etli lavaş dürüm nasıl yapılır?” mı diyorsunuz? O zaman buyurun tarifimize bir göz atın!

Etli Lavaş Dürüm Tarifi
MALZEMELER
  • lavaş

    2 adet
  • kuşbaşı et

    500 gr
  • domates

    2 adet
  • sivri biber

    3 adet
  • sarımsak

    2 adet
  • köz patlıcan

    1 adet
  • köz kırmızı biber

    2 adet
  • soğan

    1 adet
  • sıvıyağ

    30 ml
  • paprika

    5 gr
  • tuz

    1 tutam
  • karabiber

    1 tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Tavaya yağı koyup etleri soteleyin, kenara alın ve aynı tavada soğanı sarımsağı soteleyin.

  • 2. Adım

    Domatesleri ve biberi ekleyin sotelemeye devam edin, eti tekrar ekleyip karıştırıp ocaktan alın.

  • 3. Adım

    Lavaş ekmeğin ortasına et soteyi eşit şekilde dağıtıp, közlediğiniz biberleri ve patlıcanı ekleyin.

  • 4. Adım

    Sarıp servis edin. Sağlıklı ve lezzetli et yemeklerinin sırrı iyi ettedir. Migros'tan aldığınız etler güvenilirdir. Migros, Türkiye'nin her yöresinden düzenli olarak denetlediği iş ortağı çiftçilerden Türkiye'nin en büyük işletme kapasiteli kendi tesisine alım yaparak işler. Migros'taki tüm etler, Gıda - Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın belirlediği esaslara uygun şekilde çiftlikten sofraya kadar %100 veteriner hekim kontrolünde takip edilir. Migros Gıda Güvenliği Sistemi kapsamında 60 kişilik uzman kalite ekibi, 220 kalite kontrol noktasında denetimleri gerçekleştirir. Etler et işletme tesislerinden size ulaşana kadar 0-4 °C'de soğuk zincir ile her aşamada korunmaktadır.Migros'ta et reyonları her gün yeniden taze ürünler ile hazırlanır. Migros Perakende Akademisi, Taze Gıda Fakültesi, Et bölümünde eğitim göre kasaplar etleri sizin için hazırlar. Lezzetli, her damağa uygun %100 dana etinden üretilen köfteler, özel soslarla tatlandırılmış fırınlık ya da ızgaralık ve ihtiyacınız olan tüm etler sizin için hazırlanır. İyi et, iyi gelecek demektir.