MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Fasulye Pilaki Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME40'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon
Kırmızı toz biber ve sarımsakla yoğrulan ve kesme şeker ile tatlanan efsane lezzetlerimizden fasulye pilaki ile sofranıza konuk oluyoruz. Kuru fasulyenin en lezzetli hali bu tarifte. Kaçırmayın!
Birbirinden leziz ve farklı tarifler için MigrosTV’ye buyurun.
Fasulye Pilaki Tarifi
MALZEMELER
  • kuru fasulye

    2 su bardağı
  • soğan

    3 adet orta boy
  • zeytinyağı

    6 yemek kaşığı
  • sarımsak

    5 diş
  • havuç

    3 orta boy
  • salça

    1 yemek kaşığı
  • şeker

    1 adet kesme
  • limon

    Yarım (Sadece suyu)
  • su

    3 su bardağı sıcak
  • toz biber

    1 çay kaşığı
  • tuz

    Bir tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Fasulyeleri bir gece önceden ıslatın.

  • 2. Adım

    Tencereye tuzlu su ekleyip fasulyeleri bir iki taşım haşlayın.

  • 3. Adım

    Soğanı yemeklik doğrayın.

  • 4. Adım

    Havuçları küp küp doğrayın.

  • 5. Adım

    Tencereye soğan, zeytinyağı, havuç, sarımsak ve tuzu alın.

  • 6. Adım

    Kapağı kapalı olarak soğan kavrulana kadar pişirin.

  • 7. Adım

    Fasulyeyi ekleyip karıştırın.

  • 8. Adım

    Salçayı ilave edip 5 dakika daha pişirin.

  • 9. Adım

    Son olarak su, limon suyu, toz biber ve şekeri ekleyin.

  • 10. Adım

    0. Fasulyeler yumuşayana kadar pişirin. Soğuk olarak servis yapın.