Fasulye Pilaki Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,27/5 Toplam: 6.398 Oy
view 47.994
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Fasulye Pilaki Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kırmızı toz biber ve sarımsakla yoğrulan ve kesme şeker ile tatlanan efsane lezzetlerimizden fasulye pilaki ile sofranıza konuk oluyoruz. Kuru fasulyenin en lezzetli hali bu tarifte. Kaçırmayın!
Birbirinden leziz ve farklı tarifler için MigrosTV’ye buyurun.

Fasulye Pilaki Yapımı:

1. Fasulyeleri bir gece önceden ıslatın.
2. Tencereye tuzlu su ekleyip fasulyeleri bir iki taşım haşlayın.
3. Soğanı yemeklik doğrayın.
4. Havuçları küp küp doğrayın.
5. Tencereye soğan, zeytinyağı, havuç, sarımsak ve tuzu alın.
6. Kapağı kapalı olarak soğan kavrulana kadar pişirin.
7. Fasulyeyi ekleyip karıştırın.
8. Salçayı ilave edip 5 dakika daha pişirin.
9. Son olarak su, limon suyu, toz biber ve şekeri ekleyin.
10. Fasulyeler yumuşayana kadar pişirin. Soğuk olarak servis yapın.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER