MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Glutensiz İtalyan Ekmeği Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK25'DK
  • PİŞİRME30'DK
  • KİŞİ SAYISI6 Porsiyon

Glutensiz İtalyan Ekmeği Tarifi sayesinde evinizde rahatlıkla lezzetli ekmekler pişirebileceksiniz! Özellikle çölyak hastalarının tercih ettiği glutensiz gıdalar, aslında hepimiz için oldukça faydalı. Gelin, bu sağlıklı ekmek tarifine beraber bakalım!

Glutensiz İtalyan Ekmeği Tarifi
MALZEMELER
  • un

    500 gr glutensiz
  • zeytinyağı

    20 gr
  • maya

    10 gr hazır
  • bal

    15 gr
  • tuz

    10 gr
  • domates

    75 gr kurutulmuş
  • kekik

    25 gr taze
  • biberiye

    25 gr
  • su

    400 ml
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Bir kaba un ve tuzu koyun.

  • 2. Adım

    Hazır maya bal ve zeytinyağını ekleyin.

  • 3. Adım

    Azar azar su ekleyip mikserde yoğurmaya başlayın.

  • 4. Adım

    Hamur olduktan sonra baharatları ekleyin.

  • 5. Adım

    En son kurutulmuş domatesleri ekleyin.

  • 6. Adım

    Hamuru kalıba yayıp üzerine zeytinyağı dökün ve mayalandırın.

  • 7. Adım

    180 derece fırında 30 dakika pirişin.