MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Hardallı Patates Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME40'DK
  • KİŞİ SAYISI6 Porsiyon

Çay sofranıza farklı bir salata tarifi arıyorsanız böyle buyurun, hardallı patatese
bayılacaksınız!
Genellikle hamburgerleri nefis bir şekilde tamamlamasıyla bildiğimiz hardal, bu
kez haşlanmış patateslerle büyüleyici bir uyum yakalıyor. Bu tarifimizi
uygulayarak hardalın lezzet yolundaki en yakın arkadaşı mayonez, vitamin
deposu yeşillikler ve antibiyotik görevindeki sarımsakların da katkılarıyla çay
demlenene kadar harika bir iş çıkarabilirsiniz. Yanına biraz kısır biraz da
kurabiye eklerseniz sizden mutlusu, yarından umutlusu olmaz; bizden
söylemesi!
Çay sofrası keyfi sizin için bir başkaysa şöyle sohbeti uzata uzata yemeklerin
tadını çıkarmaya bayılanlardansanız bugün kendinize bir güzellik yapın ve
hardallı patates hazırlayın, deriz!
Hardallı patates nasıl yapılır, tüm detaylarıyla videomuzda sizi bekliyor;
şimdiden afiyet olsun!
Hardallı patates tarifi ve çayın yanına yakışacak patatesli birçok tarif için diğer
videolarımızı da incelemeyi unutmayın.

Hardallı Patates Tarifi
MALZEMELER
  • sıcak su

    1,5 litre
  • patates

    5 adet
  • taze soğan

    3 dal
  • maydanoz

    5 dal
  • sarımsak

    2 diş
  • hardal

    4 yemek kaşığı
  • mayonez

    3 yemek kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    İlk olarak patatesleri sıcak suyun içerisine ekleyip haşlayın.

  • 2. Adım

    Haşlanan patatesleri soğutun ve kabuklarını soyup küp küp doğrayın.

  • 3. Adım

    Ardından bir kabın içerisine ekleyin.

  • 4. Adım

    Üzerine ince ince kıyılmış olan maydanoz ve taze soğanları ekleyin.

  • 5. Adım

    Daha sonra içerisine hardalı, mayonezi de ekleyip tüm malzemeler ile iyice karıştırın.