MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Mor Sebze Çorbası Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME35'DK
  • KİŞİ SAYISI7 Porsiyon

Sebze severler, sebzenin en çok mor halini sevenler; size sıcacık, nefis bir tarif önerimiz var!

Sıradaki tarifimizde; tereyağı ile kavrulan patates, havuç, pancar gibi vitamin dolu sebzeler mor lahanalara kavuşuyor, mis kokulu fesleğenin aromatik büyüsü ile süslenip nefis bir çorba olmak için güzelce kaynıyor. Tüm malzemeler blender ile ezildikten sonra bir su bardağı sütün de eklenmesiyle çok daha şifalı hale gelen bu nefis çorba, tüm tadacakları büyüsüne katmak için hazır oluyor!
Gelişim çağındaki çocuklara, ek gıda ile beslenmeye başlayan bebeklere, sağlığına dikkat eden yetişkinlere çok iyi gelecek bu nefis tarif için tencereler hazır edilsin ve videomuza derhal göz atılsın; şimdiden afiyet olsun!

Mor sebze çorbası nasıl yapılır, mor sebze çorbası tarifi, mor sebze çorbası yapımı, mor sebze çorbası yapılışı, mor sebze çorbası nasıl hazırlanır, mor sebze çorbası hazırlanışı, mor sebze çorbası malzemeleri, nefis mor sebze çorbası, ev yapımı mor sebze çorbası, mor sebze çorbası yapımı ve daha birçok nefis çorba tarifi için MigrosTV videolarını takip etmeye devam edin!1

Mor Sebze Çorbası Tarifi
MALZEMELER
  • havuç

    2 adet
  • pancar

    2 adet
  • kırmızı lahana

    4 yaprak
  • patates

    1 adet
  • soğan

    1 adet
  • sarımsak

    1 diş
  • süt

    1 sb
  • tereyağı

    3 yk
  • fesleğen

    2 dal
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Tüm sebzeleri soyup küp küp doğrayın,

  • 2. Adım

    Tencere tereyağını ve soğanları ekleyip kavurun

  • 3. Adım

    Ardından sarımsakları sebzeleri ve baharatları ekleyin üzerini 3 parmak gecene kadar su ekleyin sebzeler yumuşayıncaya kadar kaynatın,

  • 4. Adım

    Ardından blenderdan geçirin ve sütü ekleyin,

  • 5. Adım

    1-2 taşım kaynatın.

  • 6. Adım

    Kıvamına göre su ilave edebilirsiniz.

  • 7. Adım

    Üzerine parmesan rendesi ekleyerek servis edebilirsiniz.