MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Hindi Kavurma Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK20'DK
  • PİŞİRME30'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Migros iyi et reyonlarından alacağınız hindi eti ile lezzet dolu bir kavurma hazırlayabilirsiniz.

Servis önerisi:

Patates püresi eşliğinde servis edebilirsiniz.

Hindi Kavurma Tarifi
MALZEMELER
  • ayçiçek yağı

    4 yemek kaşığı
  • hindi göğüs

    1 paket kuşbaşı
  • defne yaprağı

    1 adet
  • su

    1/2 su bardağı sıcak
  • kimyon

    1 tatlı kaşığı
  • kırmızı biber

    1 tatlı kaşığı toz
  • kekik

    1 tatlı kaşığı
  • tuz

    1/2 çay kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Bol suda yıkadığınız hindi göğüslerin fazla suyunu süzdürüp kağıt havlu yardımıyla kurulayın.

  • 2. Adım

    Ayçiçek yağını derin bir tavada kızdırın. Hindi göğüsleri ekleyip yüksek ateşte soteleyin.

  • 3. Adım

    Kimyon, toz kırmızı biber, kekik ilavesiyle çeşnilendirin.

  • 4. Adım

    Tuzunu ve sıcak suyunu ekledikten sonra kısık ateşte pişirmeye devam edip arzuya göre patates püresi üzerinde servis edin.