MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Kabak Çintmesi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME0'DK
  • KİŞİ SAYISI0 Porsiyon

Kabaktan pek hoşlanmayan bünyeleri değişik tariflerle memnun etmeye devam ediyoruz; sırada kabak çintmesi var!
İsmiyle münhasır, lezzetiyle muazzam, yapımıyla pek pratik kabak çintmesi sofralarınızı güzelleştirmeye geliyor. Şu sıralar diyet yapıyorsanız ya da her daim formuna dikkat eden biriyseniz; kabağın ödem atma gibi mucizelerine inanıyor, vitaminlerine güveniyorsanız kabak çintmesi tarifi hazine değerinde olacak bizden söylemesi. Yanına bir de sarımsaklı yoğurt hazırlar, üzerine dereotu serpiştirirseniz sizden mutlusu olmaz.

Siz de çabucak nefis bir sonuç çıkarmak istiyorsanız gerekli malzemeleri edinmeniz için sizi Migros reyonlarına ya da Migros Sanal Market’e bekliyoruz. Sadece malzemeleri doğrayıp pişirmeye bırakarak hazırlayabileceğiniz kabak çintmesi yapımı hakkında tüm detaylar videomuzda, şimdiden afiyet olsun!

Kabak Çintmesi
MALZEMELER
  • kabak

    4 adet
  • kuru soğan

    1 adet büyük boy
  • domates

    4 adet
  • sarımsak

    4 diş
  • zeytinyağ

    7-8 yemek kaşığı
  • tuz

    1 tatlı kaşığı
  • domates salçası

    1 tatlı kaşığı
  • karabiber

    1/2 çay kaşığı
  • Üzeri İçin;
  • taze nane

    6-7 dal
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    İlk olarak bir tencerenin içerisinde zeytinyağ sarımsak ve soğanları kavurun.

  • 2. Adım

    Ardından salça ve domatesi ilave edip karıştırın.

  • 3. Adım

    Ufak ufak doğranmış kabakları da ilave edip tencerenin ağzını kapatın ve ara sıra karıştırarak pişirmeye devam edin.

  • 4. Adım

    Baharatları da ilave edip kabaklar yumuşayınca ocaktan alıp üzerine ince dilimlenmiş nane yapraklarını serpip servis edebilirsiniz.