MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Karnabahar Salatası
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME20'DK
  • KİŞİ SAYISI6 Porsiyon

Kış mevsiminin en güzeli, sofraların çiçeği, C vitamini zengini karnabaharı bu
kez nefis bir salataya dönüştürüyoruz. Karnabahar salatası, “Evde karnabahar
var, nasıl pişirsek?” diyenlere kurtarıcı bir fikir olurken karnabahar
sevmeyenlere de karnabaharı sevdirecek yeni bir alternatif olabilir.
Nar taneleri, kıyılmış maydanoz, zeytin gibi malzemeleriyle oldukça renk
kazanan ve vitamin deposu haline gelen bu salatayı ister tek başına besleyici
bir öğün olarak isterseniz de ana yemeğinize eşlik eden bir lezzet olarak
tüketebilirsiniz.

Karnabaharın diyetinize iyi gelecek en hafif ve en pratik halinin tarifi için sizi
hemen videomuzun detaylarına alıp mutfağınıza doğru uğurlayalım. Şimdiden
afiyet olsun!

Karnabahar salatası tarifi ve karnabaharlı birçok tarif için diğer videolarımızı da
incelemeyi ve Youtube Migros Türkiye kanalımıza abone olmayı unutmayın.

Tarifte kullanabileceğiniz karnabaharı Migros Sanal Market üzerinden hemen
sipariş etmek için tıklayın:

Karnabahar Salatası
MALZEMELER
  • sıcak su

    1,5 L
  • ufak boy karnabahar

    1 adet
  • ince doğranmış kırmızı biber

    1 adet
  • ince doğranmış maydanoz

    1/2 demet
  • ince doğranmış taze nane

    6 yaprak
  • siyah zeytin

    3 yemek kaşığı
  • yeşil zeytin

    3 yemek kaşığı
  • ince doğranmış dereotu

    6 dal
  • limonun suyu

    1 adet
  • zeytinyağı

    3 yemek kaşığı
  • tuz

    1/2 çay kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    İlk olarak bir tencerenin içerisine sıcak suyu ve karnabaharı ekleyip haşlayın.

  • 2. Adım

    Haşlanınca süzüp bir kabın içerisine ekleyin.

  • 3. Adım

    Daha sonra diğer malzemeleri de ekleyip iyice harmanlayın.

  • 4. Adım

    Ardından servis edip afiyetle tüketebilirsiniz.