BAŞLARKEN
-
HAZIRLIK15'DK
-
PİŞİRME60'DK
-
KİŞİ SAYISI4 Porsiyon
Geleneksel lezzetlere bayılanlar, alışılmış damak tadından vazgeçip yeni lezzetleri denemeye pek de açık olmayanlar iyi bilir. Kuru fasulye, kolay kolay reddedilmeyip büyük bir çoğunluk tarafından kabul gören müthiş lezzetlerinden biridir. Samimiyet dolu sofraların yıldızı, gurbette yaşayan bünyelerin ev hasreti, anne tariflerinin en harika seçeneğidir.
Bu tarifimizde hem geleneksel lezzetten uzaklaşmayalım hem de ufak bir fark yaratalım istedik ve tarifin içerisine dana yanaklarını ilave ettik. Et dendiğinde en lezzetli bölgelerden biri olan dana yanağını, hemen şimdi kasabınıza koşarak gidip ayırtsanız iyi edersiniz.
Suyuna bana bana etin lezzetine doyabileceğiniz, kaşıklaya kaşıklaya kuru fasulyenin özelliklerinden yararlanabileceğiniz leziz yemeğin yapımının tüm detayları videomuzda.
Dana yanaklı kuru fasulye tarifi, dana yanaklı kuru fasulye yapımı, dana yanaklı kuru fasulye nasıl hazırlanır, dana yanaklı kuru fasulye nasıl yapılır, dana yanaklı kuru fasulye yapılışı, dana yanaklı kuru fasulye hazırlanışı, leziz dana yanaklı kuru fasulye ve daha birçok geleneksel lezzet MigrosTV videolarında. Bizden ayrılmayın.
Püf Noktası ;
- Pişme süresini azaltmak için düdüklü tencere tercih edebilirsiniz.
- Fasulyenin cinsine göre pişme süresi değişiklik gösterebilir.