Miniklerin en sevdiği şekerlemelerden biri olan lolipopu evde daha sağlıklı bir şekilde hazırlamaya ne dersiniz? Yoksa evde lolipop yapılmaz diye mi düşünüyorsunuz? O zaman evinizde hem karpuzlu hem de çilekli lolipoplar yapabilmek için gelin bir tarifimize göz atın. Çocuklarınıza özel tarifler için MigrosTV’ye bekliyoruz.
Karpuzlu Çilekli Lolipoplar Yapımı:
2. Büyük bir kase içine ince gözenekli elekten geçirerek süzün (katı parçaları çıkarıp atın)
3. Çilekleri püre haline getirin ve kaseye ekleyin.
4. Şeker ve limon suyu ekleyin ve şeker tamamen eriyene kadar karıştırın.
5. Karışımı yuvarlak buz kalıpları içine dökün ve lollipop çubuklarını ekleyin.
6. Lollipopları sertleşinceye kadar 2,5 veya 3 saat dondurun.