MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Kenton Tatlı Şefi ile Şeker Hamurlu Pandispanya Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK30'DK
  • PİŞİRME45'DK
  • KİŞİ SAYISI6 Porsiyon

Kenton Tatlı Şefi ile harika lezzetler yaratın! Şeker hamurlu pandispanya tarifimize siz de, çocuklar da bayılacak. Üstelik tadı da sumunu da en iyi pastanelerle yarışacak kadar nefis…

Kenton Tatlı Şefi ile Şeker Hamurlu Pandispanya Tarifi
MALZEMELER
  • Pandispanya Karışımı

    Kenton Tatlı Şefi Vanilyalı
  • yumurta

    3 adet
  • su

    75 ml.
  • krema karışımı

    Krema için; 1 paket vanilyalı
  • süt

    300 ml.
  • tereyağı

    1/2 tatlı kaşığı
  • muz

    Ara katlar için; 1 adet orta boy
  • damla çikolata

    50 gram
  • Şeker Hamuru

    Üzerine; Kenton Tatlı Şefi Kalp Dekorlu
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Vanilyalı pandispanya karışımını derin bir kaseye aktarın. Yumurta ve su ilavesiyle 4 dakika kadar çırpın.

  • 2. Adım

    Tabanına yağlı kağıt serilmiş 26 cm.lik kelepçeli kek kalıbına hazırladığınız pandispanya karışımını aktarın, üzerini bir spatula yardımıyla düzeltin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında, 40 dakika kadar pişirin.

  • 3. Adım

    Kreması için; küçük boy bir karıştırma kabına aldığınız vanilyalı krema karışımı, soğuk süt ve tereyağını pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpın. Soğuması için buzdolabına kaldırın.

  • 4. Adım

    Fırından çıkartıp oda sıcaklığında soğuttuktan sonra kalıbından çıkartın. Kabuğunu soyduğunuz muzu dilimleyin. Kalıbından çıkardığınız pandispanyayı düz bir tabağa alın.

  • 5. Adım

    Bir bardak ya da küçük bir kalıp yardımıyla yuvarlak şeklinde kesin. Kalp dekorlu şeker hamurunu da aynı şekilde kestikten sonra kenara ayırın.

  • 6. Adım

    Yuvarlak keklerin üzerine çırpılmış krema sürüp muz dilimleri ve damla çikolataları yerleştirin.

  • 7. Adım

    Bir kat daha kek kapatıp kalan krema ile üzerini sıvayın. Kestiğiniz şeker hamurlarıyla son dokunuşu yapıp dekor şekerleriyle süsledikten sonra servis edin.